fødevareindustrien

MANOMETER OG TERMOMETER INDEN FOR FØDEVAREINDUSTRIEN
Kvalitetskrav til højeste hygiejne er i fokus i fødevareindustrien. Vores manometere og termometere opfylder de krav, der er specificeret i standarderne for hygiejne.
Den vigtige del i systemkonceptet ved at anvende vore måleinstrumenter er: Levnedsmiddelhygiejne, sikkerhed og en rengøring af hele systemet til forebyggelse af uønskede bakterie- og kimdannelser.
Opfyldelse af kravene til hygiejne er typegodkendte af klassifikationsmyndighederne.
MANOMETER OG TERMOMETER OVERSIGT:
For at få et fuldt overblik over hvilken manometer eller termometer vi tilbyder. Her kan du se følgende oversigter.![]()
Manometer eller Termometer
MANOMETER Standarder
Måleinstrumenter for tryk og temperatur kan leveres med procestilslutninger i henhold til følgende standarder:
- DIN 11851
- APV-RJT
- ISO 2853 (IDF), SMS Norm og DS 722
- DRD
- Clamp tilslutninger i henhold til ISO 2852
- DIN 32676 og Tri-Clamp
- DIN 11864-1 Aseptisksvejsning gevind- og notmøtrik
- DIN 11864-2 Aseptisk – løs flange
- DIN 11864-3 Aseptisk – clamp
- Südmo
- Naues
- Neumo/BioConnect ®
- APV in-line
- Neumo BioControl ®
- Varivent ® Variline ®
- Tilslutninger til homogeniseringsmaskiner
RÅD OG VEJLEDNING
Får du behov for råd eller vejledning omkring manometer eller termometer, så er du velkommen til at kontakte os.
